Son Dakika Haberler

Berat Kandili Mesajları Dualı 2022

Berat Kandili Mesajları Dualı 2022
Okunma : Yorum Yap

Berat Kandili Mesajları Dualı 2022…  Berat Kandili gecesi, Şaban ayının 14. gecesini 15. gecesine bağlayan gece idrak ediliyor. İşte en anlamlı, resimli, kısa, uzun, dualı, ayetli kandil mesajları ve sözleri…

BERAT KANDİLİ MESAJLARI DUALI 2022

Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Allahû Teala Şabanın 15. Gecesi Tecelli eder. Ve Ana’ya Baba’ya asi olanlarla Allah’a ortak koşanlar dışında bütün kullarını bağışlar. Rabbim önümüzdeki Berat gecesini hakkıyla ihya eden kullarından etsin.

Ya Rabbi! Birlik ve beraberliğimizi, sabır ve metanetimizi artır! Acılarımızı dindir, umudumuzu zafere eriştir! Berat kandiliniz nurlu olsun. Dualarınız kabul olsun.

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Berat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem’ diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Berat Kandili Mesajları Dualı 2022

Varlığı ebedi olan, Merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Her gün yeni doğan güneş kadar, her gece parlayan yıldızlar kadar, her bahar açan çiçekler kadar hayatınız güzel olsun. Berat Kandiliniz hayırlı olsun…

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Sana karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, çiğdemin neşesini, lalenin gururunu, İslam’ın nurunu buket olarak gönderiyorum. Berat Kandilin mübarek olsun…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)