Son Dakika Haberler

Yengeç burcu hangi burçla anlaşır?

Yengeç burcu hangi burçla anlaşır?
Okunma : Yorum Yap

Yengeç burcu genellikle romantikliği ile bilinir. Peki bu romantik burç olan yengeç burcu hangi burçla anlaşır? İşte cevabı.

YENGEÇ BURCU VE OĞLAK BURCU UYUMU?

Birbirlerinin 180 derece zıttı olan bu iki karakter ilk başlarda zorluk çekebilirler. Farklı kişilikler olmaları sorun olsa da evliliklerin kurduğu genellikle bu zit burçlar olur. Kendilerinde eksik olan yönleri partneri tamamladığı için evlenince bir bütün olurlar.

Yengeç burcu duygusal düşünürken, Oğlak burcu analitik bir düşünce yapısına sahiptir. Yengeç’ler sevdiği zaman her şeyden kalır. Oğlak her zaman temkinli olur ve mantığında dinler. Ayrıca romantik olan Yengeç burcu kendi gibi duygusal birini arar. Oğlak ise romantik olmaya çok uzaktır. İki burçta bu farklara rağmen eksikliklerini birbirlerinden tamamlarsa uyumlu bir çift olurlar.

AKREP s Habernet

YENGEÇ BURCU VE AKREP BURCU UYUMU?

Akrep’in nefretinden, intikam ateşinin sıcaklığında yanan hayatlardan sıkça bahsedilir ama FBI verileri en psikopat burç hanesine Yengeç’in adını layık görür! Sizce de buradan karanlık bir birliktelik ya da kara gün dostluğu çıkmaz mı? Bu iki duygu bolluğu içinde yaşayan insandan harika bir çift olur! İkisi de sevdiğine, güvendiğine uzanan eli kırar, sahiplenmek konusunda destan yazar! Birbirlerine bir kez güvenen ikili sonsuza dek birbirinin arkasını kollar, sahip oldukları sezgilerini birleştirip gücüne güç katar!

BAŞAK s Habernet

YENGEÇ BURCU VE BAŞAK BURCU UYUMU?

Yengeç’in bir çırpıda silip atamayacağı, başına dert açsa dahi kurtulamayacağı geçmiş anıları, nostaljik öyküleri vardır! Bunlar yüksek duvarlarla çevrili prensipli bir yaşam sürmesini, sahip olduğu değerler sistemine uyumlu bir hayat yaşamasını sağlar! Başak da gelenekçidir, toplumun refahını düşünür, insanlık yararına işler yapmak için didinir! Hiçbir şey uğruna göz ardı edemeyeceği katı kuralları olan Başak ve Yengeç birbirlerini sahip olduklarına sahip çıkmak, sorumluluklarına tabi yaşamak, çevresine yardım etmek ve sevdiklerini korumak konularında motive ederler! Kurdukları bu uyumlu arkadaşlıkta çevrelerinde olup bitene birlikte şaşırır, birbirinin dilinden anlarlar!

BOGA s Habernet

YENGEÇ BURCU VE BOĞA BURCU UYUMU?

Yaşamına yabancı sokmayan, şefkatini eksik etmediği sevdikleriyle ortaklaşa bir yaşam kuran, doğanın içinde olmayı, yeşili, çiçeği, böceği sevip çok sevdiği ruh eşiyle yaşamını birleştirip aile kurmak isteyen Boğa, tüm bu taleplerinde Yengeç ile aynı bakış açısını paylaşır. Ayrıca Yengeç de Boğa gibi hem bereketli hem de tutumludur. Mutfağında pişen yemek olası Tanrı misafirlerine yeter, her iki burç da uzunca masalar etrafında sevdikleriyle buluşup doyasıya yemek yemeyi sever!

Balık burcu hangi burçla anlaşır?

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)