Son Dakika Haberler

Kanlı Ay tutulmasının Yengeç burcuna etkisi nedir?

Kanlı Ay tutulmasının Yengeç burcuna etkisi nedir?
Okunma : Yorum Yap

Kanlı Ay tutulmasına sayılı günler kala astrolojiye ilgisi olanlar burçlarının etkilenip etkilenmeyeceğini merak etmeye başladı. Peki Kanlı Ay tutulmasının Yengeç burcuna etkisi nedir? işte cevabı…

YENGEÇ BURCU NASIL ETKİLENECEK?

YENGEÇ BURCU

Kanlı Ay tutulmasının Yengeç burcuna etkisi nedir?  Yengeçlerin en büyük destekçisi aileleri olacak. Aileden gelecek maddi bir destekle keyiflenecekler. İş hayatında sizi bekliyor. 

Eğer iş için girişimlerde bulunduysanız bu fırsatlar elinize geçecek. Evlilik ilişkilerinizde iyileşmeler söz konusu. Anlık değil odak noktalı konulara yönlenmelisiniz. Kendi şansınızı kendiniz oluşturun.

DİĞER BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ BURCU 

Koçların kariyer hayatında sorunlar yaşanabilir ancak ailelerinin desteğiyle maddi gelirlerinde artışlar yaşanabilir.

Bela sürekli seni buluyor sorumluluktan ne kadar kaçarsan kaç hayat senin sırtına daha büyük sorumluluklar yüklüyor.Koç koçluğunu her daim yapar mutluluğa giden bu yolda koçun önünde çok engeller var.Kanlı ay tutulmasında koç burcu sakin ve sabırlı olmaya gayret gösterin.

BOĞA BURCU

Boğalar, yıldızlarının iş hayatlarında parlayacağı bir döneme giriyorlar. Maddi konular gündemde olacak sevgili boğa burçları.Yatırımlar söz konusu olabilir.

Ortak mal varlıkları gündemde olabilir aileden miras kalma durumlarında hemen karar verip imza atmayın düşünün ve iyice analiz ettikten sonra karar verin.Ayrıca aşk/evlilik hayatında halı altında ki konular gün yüzüne çıkabilir.Kanlı ay tutulmasında burcunuzun belli bir süre güven yaşamasına sebep olabilir.Dikkatli olun.

 constellation 3596293 960 720 s Habernet

İKİZLER BURCU

Ay tutulmasından etkilenecek olan burçlardan biriside İkizler Burcu. Çünkü önümüzdeki bir buçuk sene tutulmalar İkizler ve Yay aksında gerçekleşecek.Hayal kırıklıklarına dikkat edin sevgili ikizler.

Ölçmeden biçmeden hiçbir konuda hareket etmeyin özellikle ortaklıklar konusunda daha dikkatli davranmanız gerekmektedir.Maddi açıdan güzel haberler alabilirsiniz.Harcamalarınızda dikkatli olmaya çalışın.Kanlı ay tutulmasının etkisi burcunuzda bu dönem yapacağınız tüm çalışmalar ve adımlarda dikkatli olmanızı sağlayacak.

asd s Habernet

ASLAN BURCU

Sevgi ve aşk konularında tutulmadan en güçlü çıkacak olan kişiler Aslan burçları olacak.Aslanlar birçok konuyu ele alacakları döneme girecekler.Bazı aslanlar yeni iş kurmak isterken bazı aslanlar ise yeni eve taşınmak isteyebilirler.

Ayrıca içsel olarak kendilerini dinlemeleri kendi içlerine dönmeleri gereken zamanın içindeler.İnişli çıkışlı zamanlar olabilir.Kendilerine daha dürüst olmaları şart.Kanlı ay tutulmasın alsan burcunda güven duygusunu zedeleyebilir.Bu dönemde kendilerine daha çok güvenmeleri gerekebilir.

BAŞAK BURCU

Başakların hayatında maddi olarak şanslı bir dönem başlıyor. Ani değişimlerin olabileceği dönemlere girebilirsiniz sevgili başaklar.Hem özel hemde iş hayatında hızlı değişimler olabilir.Evlenme ve taşınma gibi planlar yapabilirsiniz.

Aşk hayatında fazla aceleci olmayın bu durum yanlış kararlar vermenize neden olabilir.İyice tanımadan kalıcı adımlar atmayın.Ayrıca iç ve kariyer konusunda güzel haberler alabilirsiniz.Kanlı ay tutulmasında başak burcu bu durumu iyi değerlendirerek kendini iyice dinlemeli ve ruhunu dinlendirmelidir.

TERAZİ BURCU

Bu tutulmadan Terazi Burcu’da aşktan yana nasibini alacak olanların listesine girdiler. Aile konuları gündeminize oturuyor sevgili teraziler.Bu dönemde aile olarak gördüğünüz kişiler dahil biraz dinleyin ve sözlerine kulak verin, onlara karşı kendinizi daha net ifade edin.

Bu dönemde biraz kendinize yatırım yapmanızı tavsiye ediyorum.Bu dönemde geçmiş dönem ile gelecek dönem arasında nostalji yaşayabilirsiniz. Dış görünüşe yatırım isteğiniz olabilir.Kanlı ay tutulmasında terazi burcu harcamalarına dikkat etmeli.

asda s Habernet

AKREP BURCU

Sanat ve iletişimle ilgilenen Akrepler için yeni bir dönem başlıyor. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz bu dönemde sevgili akrep burcu.İş hayatında değişiklikler olabilir.Yeni işlere ortak olabilir veya iş değişikliği yaşayabilirsiniz.

Biraz içsel olarak kendinizi bu dönemde dinlemeli ve ruhunuzu aydınlatmalısınız.Bu kanlı ay tutulmasından sonra ki dönemde kendinize ve şansınıza güvenmeli her şeyin yolunca gideceğine inanmalısınız.Derin duygulara kapılmadan,mantıklı hareket etmeye özen gösterin.

images s Habernet

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR 

Bu tutulma ve önümüzdeki bir buçuk yıl tüm tutulmalar Yay ve İkizler aksında olacağından Yay ve İkizler burçları için kadersel olaylar yaşanacak.Bu dönemde yay burçları daha sıkılgan ve umursamaz olabilirler.Kanlı ay tutulması öncesi veya sonrasında ki birkaç gün sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz sevgili yay burçları.

Aşk hayatınızda dengeler değişebilir ve bu konu hakkında yeni kararlar alabilirsiniz.Ayrıca kanlı ay tutulmasından sonra ki dönemde harcamalarınıza dikkat etmeli daha dikkatli harcamalarda bulunmalısınız. Kanlı ay tutulması önümüzdeki bir veya bir buçuk senelik dönemde hayatınıza önemli bir şekilde etki edeceğinden karar alırken birkaç defa düşünmenizi ve mantıklı kararlar almanızı tavsiye ederiz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR 

İkili ilişkilerinde iletişim kurmakta zorlanan Oğlaklar hem kendilerini hem karşı tarafı strese sokacak konuşmalar yapmaya çok müsait olacaklar fakat bu durum onları ruhsal olarak fazlasıyla dibe çekeceğinden tartışma ortamlarına girmemelerini öneririm.

Biriken işleri toparlama vaktiniz geldi sevgili oğlaklar.Bu dönemde yeni iş kapıları açılabilir veya ek iş yapma isteğinde bulunabilirsiniz.Kanlı ay tutulmasından önceki bir kaç gün veya sonrasında ki bir kaç kafanız dalgın olabilir. Bu dönemde karar alırken dikkatli davranmanız ve iyi analiz etmelisiniz.

KOVA BURCU

Kovalar yerinde duramayacakları bir yaz geçirecekler. Sürekli koşturma halinde kalabalık ortamlarda bulunacak ve sosyal çevrelerini genişletecekler.Bu dönemde fazla harcama yapmamaya özen gösterin sevgili kovalar. Yatırım yaparken dikkatli olabilirsiniz.

Bu dönemde yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yatırım yaparken dikkatli olmalı yatırım yapacağınız projeler hakkında iyi analiz yapmalısınız.Kanlı ay tutulması burcunuza sosyal hayatta bazı değişikler olmasına sebep olabilir yani kanlı ay tutulmadan bir kaç gün öncesinde ve sonrasında sosyal çevrenizde dengeleriniz değişebilir. Daha net kararlar almalısınız.

BALIK BURCU

Hızlanacakları ve hayatlarında renkli bir dönem başlayacak olan Balıklar için güzel günler kapıda. Ancak aile içi problemler yaşanabilir.Kanlı ay tutulması balık burçlarında aile içinde eski veya yeni konuların gündeme gelmesine sebep olabilir.

Bu dönemde ani kararlar vermemelisiniz.Mantıklı davranmaya çalışın.Kanlı ay tutulmasından bir kaç gün önce veya sonrasında yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir veya terfi alabilirsiniz.Genel anlamda seçimlerin ve değişimlerin olduğu zamana giriyorsunuz sevgili balıklar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)