Son Dakika Haberler

Sihirli annem’in ceren’i Gizem Güven evleniyor

Sihirli annem’in ceren’i Gizem Güven evleniyor
Okunma : Yorum Yap

Bir zamanların sihirli annem oyuncusu Gizem Güven gelinlikli pozlarını paylaştı. Güzel oyuncu futbolcu Cihan Turp ile dünya evine girmenin heyecanını yaşıyor. Gizem Güven kimdir? Caner Turp kimdir ne iş yapar?

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 3 yaşından itibaren reklam filmlerinde rol almış, ayrıca sinema filmi dublajı yapmıştır. Televizyonda ise ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır. Bu projenin ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. Bu yıllarda reklam çalışmalarına da devam etmiş ve Akbank, Melodi, Bugün, Şampiyon gazete ekinin reklamlarında oynamıştır. 5 yaşından 17 yaşına kadar LC Waikiki giyim markasının mankenliğini yapmıştır.

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam etmiş, geniş kitlelerce tanınmıştır. 2006 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. (2006-2009) İlköğretim eğitimini Özel Koza Kolejinde tamamlayıp, Özel Beykent Koleji Sosyal Bilimler Lisesi’ni kazanarak lise eğitimine burada devam etmiştir (2012-2013). Lise yıllarında Sihirli Annem dizisinin tekrar başlamasıyla Ceren karakteriyle ekranlarda bulunmaya devam etmiştir. (2011-2012) Bu dizinin bitmesinin ardından okuluna ağırlık vererek üniversite sınavlarına hazırlanmaya başlamış, kısa dönem çizim kursunda eğitim almıştır. Ayrıca bu süre içerisinde dublaj yapmaya da devam etmiştir. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü yüzde yüz başarı bursu ile kazanmıştır. Üniversitede ilk yılını başarı ile tamamlayan Güven, eğitimine devam etmektedir. Yeni projesi Yedikule Hayat Yokuşu dizisinde Ayfer karakterini canlandırarak ekranlara geri dönmüştür. 2015 yılında ‘Ne Münasebet’ adlı dizide Ayça karakterini canlandırmaya başlamıştır.

Filmografi

Dublaj çalışmaları

Lilo ve Stiç 1-2 (2002) / Lilo karakteri
Yüzüklerin Efendisi İki Kule (2002)
Son Peygamber (2002)
Kayıp Balık Nemo (2003) /pembe mürekkep balığı
Sürüsüne Bereket (2003)

Reklam filmleri

Ülker Rondo biskuvi (2006)
Kinder bueno (2003)
Bosch (2011)
Moxie girlz (2011-2012)
Flo (2013)
Anadolu Hayat (2013)
Coca Cola (2014)
Colgate (2014)

Rol aldığı yapımlar

İki Arada – Özge (2002)
Sihirli Annem – Ceren (2003-2006 – 2011-2012)
Selena – Leyla (2006-2009)
Yedikule Hayat Yokuşu – Ayfer (2014)
Ne Münasebet – Ayça (2015)

CANER TURP KİMDİR? NE İŞ YAPAR?

16 Nisan 1992 yılında Herford, Almanya’da doğan Caner Turp, ilk profesyonel maçına Aydınspor 1923 formasıyla 16 Eylül 2012 tarihinde 3. Lig’de 3-0 yendikleri Derince Belediyespor karşısında çıkarken, 72. dakikada oyuna girdi. İlk golünü Tokatspor formasıyla 16 Mart 2014 tarihinde 2. Lig’de Tarsus İdman Yurdu’nu 3-2 yendikleri maçta attı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)