Son Dakika Haberler

Deniz Şeremetli kimdir? Ecem Uzun nişanlısı Kimdir?

Deniz Şeremetli kimdir? Ecem Uzun nişanlısı Kimdir?
Okunma : Yorum Yap

Küçük Sırlar dizisinde ve sonrasında Jet Sosyete dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Ecem Uzun uzun süredir birlikte olduğu Deniz Şeremetli ile nişanlandı.  Peki kimdir Ecem Uzun, kaç yaşında, aslen nereli? Ecem Uzun nişanlısı Deniz Şeremetli kimdir, ne iş yapıyor?

DENİZ ŞEREMETLİ KİMDİR?

Genç çift, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı.  Nişan fotoğraflarına tebrik mesajları yağarken çiftin bu yaz nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Ecem Uzun kimdir?

17 Haziran 1992 yılında İstanbul Sarıyer’de dünyaya gelen Ecem Uzun’un oyunculuğa ilk adımı ünlü bir gıda firmasının reklamlarında rol almasıyla olmuştur. Daha sonra Aliye dizisinde rol alarak, ekranların aranan yüzlerinden olur. Sekiz yaşında Sarıyer Belediye Tiyatrosu ile tiyatro eğitimine başlamış bu esnasında aynı kuruluşun tiyatro oyunlarında rol almıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ecem Uzun, Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim gibi birçok dizide rol almıştır.

Deniz Şeremetli kimdir? Ecem Uzun nişanlısı Kimdir?

Aliye ve Pulsar gibi dizilerle adını duyuran Ecem Uzun, Star TV ekranlarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisiyle tanınan oyuncular arasına girmiştir. Dizide Sinem Kobal, Burak Özçivit, Birkan Sokullu ve Merve Boluğur gibi ünlü isimlerle beraber rol almıştır.

2016 yılında Reha Erdem’in yazıp yönettiği Koca Dünya isimli filmde, Berke Karaer ile başrolü paylaşarak “Zuhal” karakterine hayat verir.

Yine 2016 yapımı eşim Ustaoğlu’nun yazıp yönettiği dram türündeki Tereddüt filminde rol almıştır. Filmdeki rolüyle ödüle layık görülen Uzun’un adı uluslararası film festivallerinde de duyulmuştur.

Deniz Şeremetli kimdir? Ecem Uzun nişanlısı Kimdir?

Ödülleri:

2016- 53. Uluslararası Antalya Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Tereddüt)

2016- 23.Adana Altın Koza Film Festivali- Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu (Koca Dünya)

2014- Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri- Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı (Savaş)

2014- Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri, Umut Veren Oyuncu (Savaş)

Deniz Şeremetli kimdir? Ecem Uzun nişanlısı Kimdir?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)